Compleet health consult

Wil jij weten hoe je lichaam reageert als je hormonen uit balans zijn of als er tekorten van vitamine en mineralen zijn?

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn of er een ander disbalans is. Het lichaam doet er alles aan om jou te laten doorgaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen.

Daardoor ontstaan er vaak "vage" klachten zoals hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, verminderd je libido, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

Wil jij weten hoe het er bij jou voorstaat of heb je last van bovenstaande klachten?

 

Ga dan voor een compleet health consult.

Inclusief in dit consult is:

- Hormonale analyse

- Darm analyse

- Vetzuren meting 

- Health scan

De healthscan is een hulpmiddel om 250 fysieke functies op een snelle manier te analyseren. De testmethode is snel en zeer nauwkeurig en maakt gebruik van elektromagnetische signalen en geeft een holistisch beeld zo kan het bijvoorbeeld een verstoring in jouw lever, galblaas of darmen aan het licht brengen. We kunnen op deze manier gericht een plan van aanpak maken, waarbij je gaat werken aan de oorzaak van je klachten. Hiermee behaal je sneller resultaat, omdat we doelgericht aan de slag gaan.

Aan de hand van de uitslagen ontvang je een persoonlijk advies plan.

 

Jouw investering voor dit hele pakket

€ 195,-