Afvallen met PowerSlim

 

Wil je graag afvallen, maar heb je je doel nog niet bereikt? Met jou veel anderen. Verantwoord en blijvend afvallen is een grote uitdaging. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma, waarmee je zonder hongergevoel snel en blijvend kunt afvallen. Het programma is door ervaren en gespecialiseerde diëtisten ontwikkeld en biedt een verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon. Ik vertel je graag over succesvol afvallen met PowerSlim.

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dat is nu juist wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Waar veel diëten een maximum stellen aan hoeveel je binnenkrijgt, leer je tijdens het afvallen met PowerSlim juist wát je mag eten. Door anders te leren eten, zul je zien dat je het blijvend vol kunt houden en je dus af bent van het af en aan diëten.

Afvallen met PowerSlim in drie fasen

Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je ontvangt een persoonlijk op jou afgestemd plan. Onze PowerSlim coaches begeleiden je daarnaast aan de hand van drie fasen.

Fase 1

Tijdens de eerste fase van afvallen met PowerSlim focus je je voornamelijk op afvallen. Je blijft in deze fase tot het moment dat je 80% van je overgewicht kwijt bent. Ondertussen kom je iedere week bij je coach voor een voortgangsgesprek. Voor veel mensen is dit een prettige stok achter de deur.

In deze fase zul je het grootste gedeelte van je “gewone” voeding vervangen.

Fase 2

Tijdens de tweede fase zul je wennen aan gezonde voeding. Dit is weer “gewone” voeding, maar dan in gezondere samenstellingen dan voorheen. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken! Eens per twee weken zul je je PowerSlim coach zien om de voorgang te bespreken, vragen te stellen, tips te ontvangen en de complimenten te krijgen over je harde werken tot nu toe. Gefeliciteerd met het bereiken van je streefgewicht!

Fase 3

Waar het met veel diëten vaak misgaat, is het gewichtsbehoud. Zo ben je misschien wel bekend met het jojo-effect. Afvallen met PowerSlim voorkomt dit. Tijdens de derde fase focussen we op optimaal en gezond gewichtsbehoud. Hiervoor blijf je een jaar lang maandelijks bij ons op controle.