"Als ik nog maar één supplement de rest van mijn leven mag gebruiken is dat visolie"

 

Waarom heb jij omega3 echt nodig?

Omega3 is een essentieel vetzuur. Essentieel betekent dat ons lichaam het niet zelf kan maken maar dat we het uit onze voeding moeten halen. 

 

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

 

En daarom is het belangrijk om dit aan te vullen met een dosis goede omega3 olie.

 

De verhouding omega6:omega3 moet gelijk zijn. Helaas is de realiteit dat de meeste tot wel 20x meer omega6 in hun lichaam hebben ten opzichte van omega 3. Met veel lichamelijke klachten van dien.

Omega3;  vis- of algen olie is een must voor iedereen. Het is de voeding van je hersenen, ogen, hart & bloedvaten en het remt het immuunsysteem wat een sleutel kan zijn naar het oplossen van  je acné of eczeem.

Visolie moet altijd vloeibaar zijn. Deze mag namelijk niet warm worden. Gebruik je een caspule? Dan is deze dichtgebrand en is de olie warm geworden wat er voor zorgt dat deze minder goed opneembaar is voor je lichaam en zelfs toxisch kan zijn.

Heb je wel eens zo’n vieze nasmaak als je omega3 capsules hebt geslikt? Dat is een teken dat het oude olie is. Je mag geen vissmaak hebben.

Hieronder staat de visolie van Eqology. In mijn ogen de beste visolie. 

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd en is alleen verkrijgbaar via  aangesloten therapeuten. Het heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

- betere slaap

- betere concentratie

- betere opname vitamines/mineralen

- betere sportprestaties

- mooiere huid/haar conditie

- minder stemmingswisselingen

- en sterker immuunsysteem

 

Veel vage klachten worden (mede) veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan:

- Vermoeidheid

- Slaapproblemen

- Hoofdpijn

- Menstruatieklachten

- Gewrichtsklachten

- Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens

- Huidklachten

- Concentratieproblemen

- Allergieën

- Moeite met afvallen

- Insulineresistentie 

- PCOS

Mijn eigen ervaring

Zelf ben ik een aantal jaar geleden gestart met de visolie van Eqology.

Ik at al heel gezond en ook regelmatig vis. Maar toch had ik een verstoorde omega3:omega6 balans. En dit terwijl ik echt bewust bezig was met voeding.

Sinds ik de visolie gebruik slaap ik beter, heb ik veel minder vaak hoofdpijn, heb ik minder last van menstuatie klachten, zijn mijn ogen verbeterd, heb ik een betere vetverbranding en een betere concentratie. Het laat zien dat ons lichaam visvetzuren (DHA/EPA) nodig heeft voor een goede celgezondheid, lagere ontstekingsactiviteit (laaggradige ontstekingen) en goed functionerend brein.

 

Ook mijn kinderen geef ik elke ochtend visolie, zodat hun hersenen alle leerstof goed op kunnen nemen.

 

Ik wil nooit meer anders! De positieve ervaring, de hoge dosering met de laagste oxidatiewaarde én de frisse smaak (je proeft absoluut geen vis en je boert het ook niet op) hebben mij doen besluiten om officieel Eqology partner te worden.

 

Inmiddels gebruiken al ongelofelijk veel klanten dit product en behalen we geweldige resultaten.

Vetzuurmeting

In mijn praktijk werk ik met een bloedtest waarmee je de verhouding omega3 en omega6 kunt laten testen. Dit gaat door middel van een vingerprikje. Vervolgens wordt de test opgestuurd naar een labaratorium in Noorwegen. Dit is volledig anoniem. Na 15-20 dagen is de uitslag op te vragen.

Wil jij ook weten wat jouw verhoudingen zijn?

We gaan als volgt te werk. In mijn praktijk kan ik gelijk de eerste test afnemen. Wanneer de uitslag binnen is bespreken we deze.  Na 4 maanden doen we weer een test om te kijken of er al verbeteringen zijn maar hoogstwaarschijnlijk heb je die dan al ervaren.

Wanneer je je bij mij aanmeld en gelijk start krijg je de eerste test van mij kado!

 

Mocht je meer informatie willen hebben of willen starten, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Eqology is een Noors bedrijf dat werkt met een test based health concept. Al hun supplementen zijn goed gedosseerd en bevatten alle benodigde co-factoren (hulpstoffen) om het goed op te kunnen nemen. Naast hun core product, de omega3, hebben ze nog een paar uitstekende producten.

 

- Vitamine K2/D3

- Nordic Energy Booster

- Marine Collagen

- Vloeibare multi vitamine

- Eiwit shakes

 

Afhankelijk van de persoonlijke situatie adviseer ik de olie te combineren met een of meer bovenstaande producten. En wanneer je meerdere producten gebruikt ontvang je een mooie korting.

visolie

omega3

energiebooster

D3/K2

collageen