Sandra, expert in hormonen en gezondheid

Ik ben Sandra, een echte foodlover. Dat is leuk want dat zeggen heel veel voedingcoaches. Maar voor mij betekent dit net even wat anders dan voor de meeste anderen. Natuurlijk hou ik van lekker eten, dat doet iedereen, maar ik ben een foodlover in de zin van wat voeding allemaal voor en met ons kan doen.

Ik heb een grote passie voor gezondheid en hormonen. Er is immers niks in het lichaam dat niet door hormonen wordt aangestuurd. Pas als alle hormonen in balans zijn ontstaat de magie. Je voelt je niet alleen gezond, vitaal en sterk, je straalt ook meer, voelt je zelfverzekerd, je huid krijgt een mooie glow, je slaapt lekker, je bent vrolijker en je brein staat op scherp!

Wat een verschil met vroeger.

Ik kom niet uit een nest waar heel erg gezond werd gegeten. Niet dat we bewust ongezond aten hoor, helemaal niet maar alles kwam wel uit een pakje of een zakje en was voornamelijk bewerkt.

Niet gek dus dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat en vaak moe was. Leergierig als ik ben, ben ik mij toen gaan verdiepen in voeding. In eerste instantie was dat puur voor mezelf. Het is mij toen gelukt om ruim 20 kg af te vallen. Dat alleen was al een geweldige vooruitgang maar nog steeds zat ik niet helemaal lekker in mijn vel. Toen ik vervolgens bij onze hormonen uitkwam vielen voor mij pas echt alle puzzelstukjes op zijn plaats. 

De juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning, dat wens ik echt voor iedereen!

Dus wil jij ook graag jouw doelen op een gezonde manier behalen en blijvend vasthouden?

Ik help je graag!

Welke kennis heb ik?

 

* Hormoon therapeut

* Orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur

* Natuurvoedings coach & kruidengeneeskunde

* Orthomoleculair specialist Burn out

* Orthomoleculair specialist Maag, Lever, Darmen

* Orthomoleculair specialist Immuniteit

* Medische basiskennis