Heleen Oevering, 45 Jaar 

"Voor mij dit jaar een stralend begin!*"

 

 

Ik zat niet lekker in mijn vel. Wat ik ook probeerde, het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken. Ik was een typische jojo’er. Op 1 januari 2018 deed ik mee aan de nieuwjaarsduik. Toen ik mezelf op een filmpje daarvan terug zag, schrok ik. Ik besloot dat het genoeg was. De gehele maand januari probeerde ik van alles maar toen niets bleek te helpen was ik radeloos.

Een vriendin van me vertelde over haar Powerslimcoach en ik besloot contact met haar op te nemen. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan! Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen.

Vanaf het eerste moment was ik blij verrast. HetPowerslim programma was prima te combineren met mijn gezinsleven en mijn onregelmatige werktijden. Het traject ging me heel goed af.

Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt! PowerSlim is me super goed bevallen. Ik zit nu in de derde fase van het programma waarin ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon ga aanpassen, zodat ik ook in balans blijf en niet terugval in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach ben ik er van overtuigd dat dat gaat lukken!

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Zjoske Boot, 28 Jaar 

"Ik was er klaar mee! Maar ja, waar moest ik beginnen?"

 

Ik was er he-le-maal klaar mee! Maar ja, hoe ga je beginnen? 
Mijn moeder had gehoord van PowerSlim en het resultaat gezien bij een vriendin dus stelde het aan mij voor. Ze zei dat ik er goed over na moest denken, maar dat het voor mij het juiste zetje in de rug kon zijn om iets aan mijn levensstijl te gaan doen. Niet dat zij er mee zat hoor, maar ik duidelijk wel! Na een tijdje erover na te hebben gedacht, ging bij mij de knop om en heb ik mijn coach Steffie van Body Size benaderd. Na het eerste gesprek wist ik het: dit ga ik doen en Steffie gaat me daarbij helpen! Omdat bewegen natuurlijk bijdraagt aan een gezonder leven, heb ik me ook direct ingeschreven bij een hardloop en bootcamp groep om het roer volledig om te gooien. 

In het begin ging het niet super snel, dat vond ik zelf althans. Mijn omgeving dacht er wel anders over, maar ja... Dat kon ook een "sociaal wenselijk antwoord" zijn natuurlijk. 
Toen ik mijn doel bereikt had was ik nog niet helemaal tevreden. Samen met Steffie heb ik een plan opgesteld om nog even door te gaan met PowerSlimmen. Ik vond het fijn dat ik onder begeleiding van een coach deze keuzes en aanpassingen in mijn levensstijl maakte, in plaats van dat ik op eigen houtje zou gaan diëten. Zo heeft Steffie een gegeven moment ook aangegeven dat het tijd was om weer op te gaan bouwen.

Inmiddels ben ik 1,5 jaar verder en nog steeds ontzettend trots op wat ik bereikt heb! Ik ben lekker aan het sporten en dat gaat veel makkelijker dan in het begin van mijn traject. Mijn doel behouden kost me weinig tot geen moeite! Heerlijk! En dat puur door mijn levensstijl te veranderen. Ik heb door PowerSlim na leren denken over voeding en ook veel energie gekregen, dat nu goed van pas komt de verbouwing van ons huis! 

 

 

Carmen Wijnaut, 49 Jaar

"Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap*"

 

Op mijn dertigste kreeg ik zware rugproblemen en deze sleepten aan tot 2 jaar geleden, tot er een prothese werd geplaatst. 17 jaar lang slikte ik veel medicatie waarvan ik dikker werd.

Daarbovenop ging ik automatisch meer comfortfood eten omdat ik constant met pijn leefde. Voorheen was ik slank en kon alles eten zonder daar van aan te komen, maar dat was nu niet meer het geval. Ik voelde me er slecht en ongemakkelijk bij. Als ik mensen tegenkwam die me een tijd niet gezien hadden hoorde ik hen denken: "Zo, zij is aangekomen!". Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap. 

Na verschillende diëten te hebben geprobeerd zonder het gewenste resultaat kwam ik via een collega terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij overtuigde me om het te proberen met PowerSlim. Ik had andere associaties bij eiwitrijke diëten, ik dacht dat je voornamelijk shakes zou drinken om vervolgens weer aan te komen nadat je zou stoppen met het dieet.

Maar ik kwam er al snel achter dat PowerSlim ander is. Je eet eiwitrijk maar kunt wel gewoon écht eten. PowerSlim was mijn laatste hoop en vol goede moed begon ik eraan. Alle recepten zijn superlekker, snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig!

Iedere week kwam ik dichterbij mijn resultaat zonder dat het voelde alsof ik ‘op dieet’ was. Ik kreeg al snel positieve reacties uit mijn omgeving en dit stimuleerde me nog meer.

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt! Ik ben nu in mijn derde stabiliseringsmaand en het loopt goed. Ik voel me veel beter en weer echt mezelf!

Nuray Güzle, 37 Jaar

"Ik had dit veel eerder moeten doen!*"

 

Ik ben een vrouw van 36 jaar, ik ben altijd slank geweest en had zelfs een eigen dansschool, tot ik tweemaal zwanger werd in zes jaar tijd. Ik heb nu een zoontje van zes jaar en een dochtertje van vier jaar.

Ik dacht dat ik mijn figuur snel zou terugkrijgen maar niets was minder waar, dansen kon ik nu wel vergeten en elk dieet waar ik aan begon leverde niks op. Ook was het vermoeiend om zelf te diëten, ik at gezond maar viel amper een kilo af. Ik had ook steeds een hongergevoel in die periode en ik was erg ongelukkig.

Af en toe pinkte ik al eens een traantje weg, vooral wanneer mensen me hierop veroordeelden. Tel hierbij op dat ik ook een diagnose kreeg van chronische reuma en ik voelde alles een beetje onder mijn voeten wegzinken.

Ik ging al een tijdje bij mijn vertrouwde pedicure langs, we kletsen veel en ik zei dat ik graag zou willen afslanken maar gewoon niet wist hoe ik eraan moest beginnen. Ik had het ook niet over een paar kilo. Het leek me toen een onmogelijke opgave. Mijn pedicure besloot in die tijd om PowerSlim coach te worden en volgde daar de opleiding voor, ze stelde mij voor om het programma eens te proberen.

Ik heb even geaarzeld omdat het voor mij financieel heel moeilijk zou zijn dit te kunnen volhouden, maar dankzij de raad en steun van mijn coach heb ik toch mijn doel kunnen bereiken met een beperkt wekelijks budget. Samen overliepen we de prijzen en producten en zo bleef het voor mij haalbaar. Hiermee wil ik nogmaals benadrukken dat het PowerSlim programma echt werkt! Ik was heel sceptisch in het begin, maar nadat ik na de eerste week op de weegschaal ging staan ging staan kon ik mijn ogen niet geloven. Was de weegschaal kapot?

De producten zijn ook nog eens geweldig en lekker, ik ga ze zelfs missen. Mijn zalige pannenkoek met appeltjes en karamel-zeezoutstroop, de heerlijke chocolademelk, de borrelnootjes en de wafels om er maar enkele te noemen. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd.

Ik was bang voor een hongergevoel. Aangezien twee kleintjes veel energie eisen dag en nacht was ik bang om snel iets met veel suiker in te nemen. Ik heb gemerkt dat het omgekeerd werkt: de suiker neemt je energie eigenlijk weg waardoor je futloos wordt.

Ik wil ook mijn coach nog eens extra bedanken, dat ze er al die tijd voor me is geweest. Wat ik ook vroeg en wanneer ik iets vroeg, ze stond altijd klaar voor mij. Een echte vertrouwenspersoon en een geweldige dame. Sporten was voor mij wat moeilijk door de reuma, maar ook hierin heeft mijn coach me gemotiveerd. Ik heb mijn streefgewicht nu bereikt, ik zit er zelfs iets onder en ik ben erg gelukkig, ik heb meer energie, ik kan nu weer met de kindjes spelen en dansen. Ik geniet nu meer van het leven, ik dans weer en ga veel wandelen. Ik had dit veel eerder moeten doen, ik wil mijn coach bedanken dat ze mij geholpen heeft om die stap te zetten! Ik ben weer trots en vol leven en ik zie de toekomst nog stralender tegemoet.

Heidi Stevens, 43 Jaar

"Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg*"

 

Ik ben Heidi, getrouwd en mama van 2 superlieve dochters. Mijn gewicht is beginnen toenemen in mijn studententijd. Ongezond eten, snoepen, noem maar op.... In de loop der jaren ben ik nog eens 30 kg aangekomen. Het was zelfs zover dat ik niet meer in de spiegel keek, het kon me allemaal niets meer schelen. Dik is dik, dacht ik. Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar wanneer ik kilo's kwijtraakte kwamen die er ook even snel weer bij!

Tot ik op Facebook het PowerSlim programma tegen kwam. Ik ben zelf verder gaan op zoek gegaan naar informatie over het programma, werd enthousiast en besloot om meteen een afspraak te maken.

Mijn PowerSlim coach en ik hadden een streefgewicht als doel gesteld. Het leek zo onrealistisch! Ik twijfelde aan mezelf en vroeg me af of ik het überhaupt wel zou gaan halen.

Nu 6 maanden later voel ik me super! PowerSlim is zo makkelijk vol te houden. Je mag 6 keer op een dag eten, je hebt nooit een hongergevoel en de producten zijn nog lekker ook! Ik heb nu geleerd om gezond te eten.

Ik voel me ook een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Ik vind het niet erg meer om de fiets te nemen of een rondje te gaan wandelen. Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg van de mensen rondom mij. Dit geeft een extra boost! Als laatste wil ik natuurlijk mijn PowerSlim coach bedanken. Zonder haar steun en goede raad zou het allemaal niet zo vlot verlopen zijn!