Het is jouw tijd om te stralen!

Ben jij klaar om de draad weer op te pakken na de vakantie?

 

We hebben allemaal lang gewacht op onze welverdiende vakantie! En of deze nou in eigen land of in het buitenland is, we willen er dit keer optimaal van genieten! Voor sommige van ons betekent dit even nergens naar kijken. Met als motto:  “we pakken de draad na de vakantie wel weer op”

 

Nu is dat moment gekomen en merk je wellicht dat je er toch wat hulp bij kan gebruiken. Als Powerslim voedingscoach sta ik voor je klaar.

Met behulp van PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start.

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker.

Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt

 

 

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding (ook nadat je streefgewicht bereikt is)
  • Meer dan 120 verschillende, lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Prima te combineren met de maaltijden voor de rest van het gezin
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect

De top 3 dingen die klanten in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma: 

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden. 

Zes eetmomenten per dag. 

Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.

 

Afslanken doen we samen! 

Ik ben Sandra, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht. 

 

 

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Ervaringsverhaal Sandra

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen.

Ik wilde dus niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen. Daarom ben ik gestart met PowerSlim, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste gewicht.

Het PowerSlim programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen. 

Het ging heel gemakkelijk

Met PowerSlim ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Ik maakte de lekkerste gerechten in weinig tijd. Er staan veel tips op de site van PowerSlim, maar ik heb vooral veel steun van mijn coach ontvangen. Het klikte vanaf het begin. Wat heb ik het met haar getroffen. Ze luistert goed en geeft veel tips. Ze is zo enthousiast in wat ze doet, dat ze mij zelfs aan het sporten heeft gekregen.

Vroeger bleef ik dooreten

Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Dat lukte mij vroeger niet. Als ik dan koos voor iets ongezonds, bleef ik maar door eten. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed. Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PowerSlim startte. De 6 eetmomenten en de regelmaat is iets dat ik zal blijven toepassen. Dat past bij mij.  

Ik ben er aan gewend geraakt om één keer per week een planning te maken wat ik de komende dagen ga eten en boodschappen te doen. Ik zorg ervoor dat ik altijd een stukje lasagne of quiche van PowerSlim in de vriezer heb liggen, zodat ik ook een verantwoorde maaltijd heb op de momenten dat ik even niet veel tijd heb om te koken. 

“Ik wilde mijn levensstijl veranderen, maar toch lekker blijven eten”

Het gaat me echt lukken

Ik ben nog elke maand welkom bij mijn coach om op de weegschaal te gaan. We zien dan precies hoe ik er voor sta. Dit helpt me ook om op gewicht te blijven. De nieuwe kleding die ik kocht toen ik mijn streefgewicht bereikte, pas ik nog steeds. Ja, het gaat me echt lukken om voortaan deze leefstijl aan te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.