Hormonale analyse

"ontdek de oorzaak van jouw gezondheidsklachten"

  • Heb je weinig energie en ben je vaak moe?
  • Heb je moeite om op gewicht te blijven?
  • Heb je vage lichamelijke klachten?
  • Zit je niet lekker in je vel?

 

BOEK EEN HORMONALE ANALYSE EN ONTDEK HOE JE HORMONEN ERVOOR STAAN. NU JE WEET WAT DE OORZAAK IS VAN JOUW KLACHTEN, KUN JE ER GERICHT WAT AAN DOEN.

Hoe reageert je lichaam als je hormonen uit balans zijn?

JE LICHAAM DOET ALLES OM TE OVERLEVEN

Ik weet het… Hormonen zijn een vaag begrip en je kunt je vast niet voorstellen dat dát de reden is van jouw hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en/of slaapproblemen. Toch is het zo dat bij bijna alle vrouwen van boven de 35 jaar hormonen de oorzaak zijn van hun gezondheidsklachten.

Je lichaam maakt zich vanaf die leeftijd namelijk klaar voor de overgang en dat (en anticonceptie en een bepaalde levensstijl) zorgen ervoor dat er tekorten ontstaan aan mineralen en vitaminen. Maar je lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om jou door te laten gaan. Ook al ervaart het tekorten, je kan door, omdat bepaalde functies worden opgeofferd. Vandaar die vage klachten.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar help jij jouw lijf niet mee. Je brengt het alleen maar verder af van waar je naartoe wilt. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

Met een hormonale analyse kom je erachter hoe jouw lichaam ervoor staat. Heb jij tekorten, en welke dan? Staat je lichaam in standje overleven? En wat kan jij doen om je lichaam en jouw hormonen weer in balans te krijgen?

De hormonale analyse bevat:

 

Gesprek op basis van de hormoon vragenlijsten

Korte samenvatting van het gesprek in een rapport met een eventueel vervolg advies

 

€ 67,-

hormonen  overgang menstruatiepijn pcos pms niet kunnen afvallen vage klachten